Ilse Schutte

Volg me

Theater masterclass Natuurlijk?!

'Natuurlijk’ is een theatervoorstelling die balanceert op het snijvlak van informatie en entertainment (infotainment). In deze voorstelling gaan theater, wetenschap en spiritualiteit hand in hand.

De show is een mix van inspiratie, herkenbare situaties en dilemma’s, gevolgd door verhelderende inzichten. Stevige kost, luchtig gebracht.

Samen gaan we op reis door ons leven en door ons brein, voelen we waar het wringt en komen we in beweging. Er is veel interactie met de zaal. Wil je het volle pond halen uit deze ervaring, verstop je dan vooral niet!

'Natuurlijk' biedt herkenning, hilariteit en verwondering. Een cadeautje voor iedereen die kennis, begrip, inspiratie, stimulans en wat humor kan gebruiken.

Wat hoor (en zie) je onder meer in deze show:

  • waarom goede voornemens vaak gedoemd zijn te mislukken en ‘hulpboeken’ niet werken
  • hoe aangenomen overtuigingen je hardnekkig in de weg zitten en hoe je er vanaf zou kunnen komen
  • hoe je je neurosysteem kunt aanspreken en meer zelfvertrouwen krijgt
  • wat flow is en hoe je zorgt voor meer flow in je leven
  • leiding nemen in overeenstemming met jouw natuur, flow.

De theatershow zal binnenkort op de agenda staan


 

Ilse Schutte

Volg me

Training ‘SuccesWijzer’

Heeft de theatermasterclass ‘overwegend zonnig’ iets bij je losgemaakt? Of wil je meteen en doelgericht de diepte in? Dan is de training ‘SuccesWijzer’ echt iets voor jou.

Tijdens deze training neem ik je mee op een wereldreis. Naast wereldwijde inspiratie ontdek je wat je echt wilt zodat je voluit leeft. Je krijgt snel je energie en plezier terug door bewust te voelen wat een ervaring met je doet en daar verantwoordelijkheid voor neemt; met geheel uw hart, ziel en gezond verstand.

Je hebt je eigen gids die je inspireert om wijsheid te laten zien als je er de tijd voor neemt, je SuccesWijzer.

Iedere dag neemt je innerlijke kracht toe door de ervaringen die zorgen voor het (her)ontdekken van jouw mogelijkheden en talenten. Je groeit in zelfvertrouwen, je weet wat jij de wereld kunt geven en laat je graag inspireren door ingevingen en je omgeving. 

De inhoud van de trainingen is een mix van afwisselende, uitdagende werkvormen gericht op los laten, energiewerk, praktische  en positieve psychologie, lichaamswerk en intuïtieve ontwikkeling, NLP en bewustzijnsdynamiek. Deze training is een beleving voor mind, body & soul en is voor iedereen toegankelijk. De training ‘SuccesWijzer’ is opgebouwd uit vier delen:


1. Point: Vertrekpunt

Ontdekken, loslaten en creeeren: Waar sta je nu? Je gaat jezelf herinneren, ervaart helderheid en rust. Je gebruikt jouw negatieve ervaringen om vrij en krachtig te leven.

2. Passion: Uniek Kompas

Mindset: Wie ben je werkelijk? Ontdekt wat betekenis geeft aan jouw leven. Je leert jezelf beter kennen.

3. Purpose: Eigen koers

Verbinden en intuïtie: Wat komt er op jouw pad? Jouw passie en helderheid zorgen voor de gouden golf van intuitie voor het creëren vanuit onbeperkte mogelijkheden.

4. Present: inspiratiereis

Eenheid; Waar leef jij voor? Een gerichtheid vanuit inspiratie. Wanneer het om de gezamelijke beleving gaat en groei. Een levenswandeling met karakter, plezier, kracht en momenten van synergie.
Ilse Schutte

Volg me

Coaching ‘Krachtig & Voluit’

Soms loopt het niet zo lekker, draai je in rondjes en weet je dat het leven meer te bieden heeft. Je loopt tegen levensvragen aan waarop je geen antwoord vindt. Je lijkt niet vooruit te komen. Hoe kom je aan energie en inspiratie om de wereld anders te zien?

Sommige mensen laten de zaak op zijn beloop, in de hoop dat het tij vanzelf zal keren. Soms gebeurt dat, meestal niet.

Als je niet weet hoe je in dat doolhof bent beland, hoe moet je dan de uitgang vinden?

Veel van ons gedrag is ingesleten. We houden vast aan vertrouwde gedragspatronen, omdat ze (schijn)veiligheid bieden. ‘Ik heb het altijd zo gedaan’, zeggen mensen dan vaak. Misschien is dát wel juist de reden dat ze in een impasse zijn beland…

Tijdens de coaching ‘Krachtig & Voluit’ leer je hoe je het over een andere boeg kunt gooien, door te ervaren wat je voelt. Stap voor stap gaan we samen bewust worden van dat wat je doet en hoe je het patroon in stand houdt. Vanuit deze belemmerende overtuiging maken we een verbinding met je natuurlijke zelf en gaan we onderzoeken wat je echt wilt. We verhogen samen jouw energie zodat je meer mogelijkheden gaat zien. Je zult ander ervaringen aantrekken die je meer inzichten geven over wie je werkelijk bent. Door het ervaren van ruimte en het gebruiken van je bron zul je jouw pad hervinden vol energie, plezier en succes; levenskunst.

Als coach zet ik je aan het werk. Alle antwoorden zitten al in jezelf. Ik ondersteun je bij het heropenen van de verbinding met je natuurlijke zelf door samen te werken vanuit vertrouwen, ervaren, intuïtie en energie.  Daarnaast bied ik je ontspanning, inspiratie, enthousiasme, kennis, technieken en vaardigheden. Vanuit veelzijdige werkvormen zorg ik voor de juiste aansluitingen die past bij jouw manier van leren, bewustworden van ervaringen vol verbinding. Ze geven direct resultaat; vandaag geleerd = morgen toepasbaar.

Tijdens de coaching draait het om jou – en om jou alleen. Inhoud geven aan jouw leven komt van binnenuit. 

Co-owner Reorgaco/HIWG coördinatie bij reorganisaties In voor HRM en ondernemerschap
.
Maanden tobben / energielekkage in 7 minuten opgelost. Daarvan waren ook nog eens 6 minuten kennismaking. Ik kan weer met volle energie verder ondernemen. Je hebt me razend snel zelf inzicht laten verschaffen. Het is bijna ongelofelijk, gelukkig dat ik er helemaal maar dan ook helemaal bij was. In zo’n korte tijd tot de kern van het probleem komen en de situatie positief keren. Je hebt me de oorzaak zelf laten opsporen. Daarna heb je me vitaliteit gegeven met jouw afrondende woorden, belangrijk voor de nabije toekomt, die nu is ingegaan. Ilse bedankt

Ja, ik investeer in mezelf


Contact


© Copyright SuccesWijzer - website: Van Dongen Design - Inloggen