Coach, trainer, spreker en ontwikkelaar bij 'SuccesWijzer' 

Ilse Schutte

Twintig jaar lang werkte Ilse Schutte (1-8-1976) vol passie in het (voorgezet) speciaal onderwijs. Daarnaast had ze ruim zes jaar haar eerste onderneming ESIS, voor kinderen en jongeren uit het speciaal onderwijs, gericht op verbinding, zelfontdekking en zelfontwikkeling. Nieuwe ontmoetingen ontstonden door de theatergroep, popband, duikgroep, fitnessgroep, beautyclub, vakanties in het buitenland en tijdens de weekenden op de twee zorgboerderijen. Een ervaring waar Ilse met veel dankbaarheid op terugkijkt.

Lange tijd gaf haar werk haar veel voldoening. Echter, de laatste jaren kostten haar veel energie. Als moeder van jonge kinderen sliep ze zeer weinig en als leerkracht was toe aan een nieuwe uitdaging. Ze besloot een sabbatical te nemen om meer aandacht te kunnen besteden aan haar kinderen en te onderzoeken wat op dat moment het beste bij haar paste.

Ilse verdiepte zich in levensvragen zoals: wat maakt dat iemand enthousiast is over zijn leven? Wat is geluk en succesvol zijn? Wie bepaalt überhaupt wat succesvol zijn is? Wat levert het me op als ik op de huidige voet doorga? En wat kost het me? Intussen had ze op allerlei terreinen waardevolle ervaringen opgedaan: moeder, avonturier, leerkracht, theatermaker, wereldreiziger, ondernemer en coach. Allemaal nuttige bouwstenen, die alleen nog in het juiste verband moesten worden gelegd.

Ilse besloot haar leven een nieuwe wending te geven en zich aanvullend te scholen om zo haar koers te vinden. Ze is beroeps- en intuïtiefcoach. Aan de Academy in Londen is ze opgeleid tot public speaker. Ze volgde trainingen in binnen- en buitenland, zoals bewustzijn dynamiek, NLP, Ericksoniaanse hypnose, metafysica, energiewerk, systemisch coachen en meerdere trainingen van internationaal bekende coaches als Tonny Robbins, Joseph McClendon III en Andy Harrington. Nu deelt ze haar ervaringen door bewust een gerichte verbinding te maken met de energie in het moment.

Door haar wereldreizen legt Ilse als coach beeldende verbindingen tussen wetenschap, spiritualiteit en succes met als doel plezier, gezondheid en geluk te vergroten. Door haar ervaring in het theater kan ze heel treffend situaties spelen die voor iedereen herkenbaar zijn. Ze combineert stevige inhoud met een luchtige presentatie. Er is ruimte voor gesnotter, maar ook voor een schaterlach. 

Prive

Ilse Schutte is getrouwd en moeder van drie kinderen. Als ze daarmee op haar bakfiets door Eindhoven fietst of met hen wandelt langs de oevers van de Dommel, voelt ze zich rijk.

Ilse leest graag boeken van inspirerende leermeesters, houdt van feestjes(organiseren) en voelt zich gezegend tijdens het borrelen met vrienden of vriendinnen . Ze is energiek, maar vindt rust tijdens een bezoek aan de sauna of tijdens een meditatie.

Anderen omschrijven haar als open, enthousiast, bezield, doortastend, (te) direct, verbindend, leergierig, ondernemend, creatief en verschrikkelijk slordig in haar kledingkast. 

Contact


© Copyright SuccesWijzer - website: Van Dongen Design - Inloggen